Colour-kollektionbanner Post-it

Ljusare tillsammans
Post-it® Notes Color-kollektionen

Dina idéer och drömmar börjar ta form först när pennan och pappret möts. För när du formulerar dem blir de lite verkligare. Det är avgörande för att skapa något. Kombinationen av dina tankar och färgerna hos Post-it® Notes gör idéerna lite ljusare. Och nu när har du har ännu fler färger att välja bland blir dina idéer och Post-it® ljusare tillsammans.


Post-it® Super Sticky Notes Oasis-kollektionen

Post it Oasis

Vem behöver inte ett ställe att gå till där du kan lugna ner dig, samla dig och fånga dagens tankar? Vår Post-it® Super Sticky Notes Oasis-kollektion är precis det stället. De lugnande blå och gröna nyanserna gör att du kan känna dig avslappnad och få ny energi på nolltid.

VISA VÅR OASIS COLOUR-KOLLEKTION

TILL TOPPEN


Post-it® Super Sticky Notes Boost-kollektionen

Post it Boost

Färg kan ge en skön känsla som får igång kreativiteten och gör hjärnan alert. Vår Post-it® Super Sticky Notes Boost-kollektion handlar om att fånga den känslan. Ljusa, lekfulla och dynamiska färger som får kreativiteten att flöda.

VISA VÅR BOOST COLOUR-KOLLEKTION

TILL TOPPEN


Post-it® Super Sticky Notes Playful-kollektionen

Post it Playful

De här starka färgerna kommer att ge dig ett leende på läpparna. Visa dina verkliga färger med vår Post-it® Super Sticky Notes Playful-kollektion.

VISA VÅR PLAYFUL COLOUR-KOLLEKTION

TILL TOPPEN


Post-it® Super Sticky Notes Carnival-kollektionen

Post it Carnival

Kärnan i den här kollektionen är energin hos karnevalen och festens stadiga puls. Upplev karnevalens anda, uttryck dig själv och upplev friheten med vår Post-it® Super Sticky Notes Carnival-kollektion.

SE VÅR CARNIVAL COLOUR-KOLLEKTION

TILL TOPPEN


Post-it® Super Sticky Notes Cosmic Color-kollektionen

Post it Cosmic

Ljusa, intensiva och magiska färger gör att tankarna och idéerna sticker ut. Vår Post-it® Super Sticky Notes Cosmic Color-kollektion hjälper dig att väcka tankarna till liv.

SE VÅR COSMIC COLOUR-KOLLEKTION

TILL TOPPEN


Post-it® Super Sticky Notes Soulful-kollektionen

Post it Soulful

Vår Post-it® Super Sticky Notes Soulful-kollektionen representerar tidlöshet och ger en känsla av lugn. Uttryck känslor, idéer och tankar.

SE VÅR SOULFUL COLOUR-KOLLEKTION

TILL TOPPEN


Post-it® Notes Energetic Color-kollektionen

Post it Energetic

De starka, dynamiska och ljusa färgerna i vår Post-it® Notes Energetic Color-kollektion har en positiv och kraftfull energi. Inspirera med vitalitet och liv, skapa en känsla av lycka och välbefinnande.

VISA VÅR ENERGETIC COLOUR-KOLLEKTION

TILL TOPPEN


Post-it® Notes Beachside Color-kollektionen

Post it Beachside

Känslan av att gå på blöt sand, känna havsbrisen i ansiktet och den salta doften i luften. Vår Post-it® Notes Beachside Color-kollektion hämtar inspiration från känslan av att vara på stranden.

VISA VÅR BEACHSIDE COLOUR-KOLLEKTION

TILL TOPPEN


Post-it® Notes Poptimistic Color-kollektionen

Post it Poptimistic

De glada och sprudlande färgerna hos Post-it® Notes Poptimistic Color-kollektionen ger ett fräscht och positivt intryck. Väck dina tankar till liv med lite färg.

VISA VÅR POPTIMISTIC COLOUR-KOLLEKTION

TILL TOPPEN


Post-it® Recycled Notes Nature Colour-kollektionen

Post it Nature

Förnya och fördjupa din koppling till naturen – en känsla av förnyelse, liv och värme med vår Post-it® Recycled Notes Nature Color-kollektion. Den här Colour-kollektion är gjord av 100 % återvunnet papper, är PEFC™ RECYCLED-certifierad och har ett häftämne som tillverkas av en förnybar resurs, som till 60 % kommer från en växt som växer upp igen varje år. Känn fläkten av frisk luft och nya vägar.

VISA VÅR NATURE COLOUR-KOLLEKTION

TILL TOPPEN