Handwriting

Handskriftens kraft

Hur en Post-it® Note kan tala med mer än bara ord


  • Det talas mycket om hur handskrift är på väg att försvinna. Med teknikens framväxt, som började med skrivmaskinen och som sträcker sig hela vägen till smartphones, är det inte överraskande att vi skriver för hand mindre än någonsin tidigare. Och det är sant att skriva brev eller långa meddelanden till varandra må vara en förlorad konst, särskilt när det gäller att kommunicera i affärer eller över långa avstånd.

  • Men det finns en plats där handskrift fortfarande frodas, och det är i de korta meddelanden som du skriver till dina nära och kära. Det är svårt att föreställa sig en värld där vi inte vill lämna en lapp som talar om för någon att vi kommer hem sent, ber någon att släppa ut hunden eller påminner någon om att vi älskar dem. Och utan handskrift, i all sin unika och ofullkomliga skönhet, hur skulle vi omedelbart kunna veta vem lappen kom ifrån? Hur skulle vi kunna känna bandet som binder oss till den person som skrev den? Hur skulle vi kunna sätta en prägel som gör den glad eller brådskande eller tacksam?

  • Utan handskrift skulle mammor få det svårt att skicka en lapp i sitt barns matlåda med en lyckönskan inför ett biologiprov. Lärare skulle inte kunna lämna en uppmuntrande lapp till en elev som haft en jobbig dag. Och många av oss skulle inte kunna ge oss själva uppmuntran i spegeln varje morgon.

  • Vår handskrift ger oss kraft att knyta an, oavsett om det är till någon vi älskar, någon som behöver vår hjälp eller kanske t.o.m. med en del av oss själva när vi behöver lite uppmuntran.

  • Hos Post-it® Brand är vi stolta över vårt bidrag till att hålla handskriften levande – och vi vill höra dina berättelser om detta.Vill du ha fler tips och idéer?

Håll mig uppdaterad om Post-it® Brand -erbjudanden och mycket annat!